Face-fittest

Asbest en Veiligheid opleidingen is naast het geven van opleidingen actief met de uitvoering van Face-fittesten.

De face-fittesten zijn sinds 1 januari 2015 verplicht voor mensen binnen de asbestsanering, en dienen jaarlijks te worden herhaald. Wij doen dit conform het HSE 282-28 protocol.
Bij de face-fittesten wordt het juiste masker, dat het best afdicht bij uw medewerker gezocht. Wij verkopen zelf geen maskers, waardoor wij dus onafhankelijk beoordelen. U krijgt van ons merk, type en formaat door, waarna u zelf een masker bij uw leverancier kan bestellen. Wij meten de maskers met uw eigen PBM. Wij verwachten van u dat u, uw masker schoon meeneemt.

De kosten voor een face-fittest zijn € 45,- per persoon per masker. Voor grotere groepen kunnen wij u een scherpe aanbieding doen. Ook kunnen wij metingen bij u in bedrijf organiseren.

Erkend face fittester

Asbest & Veiligheid is sinds juni 2017 erkend face fittester. Het Safety Sign is een teken van gecontroleerde kwaliteit waar gebruikers continu op kunnen vertrouwen. De Safety Sign Erkenning heeft betrekking op het adviseren en leveren van een breed scala veiligheidsproducten en -diensten.

Certificaat Erkend Face Fittester